Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp billig barnpool online på Fyndiq! Fanns det något roligare än att plaska och leka i vattnet när man var liten? Knappast. Det var nog de flestas dröm att ha en alldeles egen uppblåsbar barnpool på tomten fylld till toppen av solvarmt vatten. Hos oss på Fyndiq hittar du mängder av barnpooler att fynda bland — allt från Spindelmannen barnpool till uppblåsbar barnpool i Frozen motiv. Vill du skydda barnen mot sol finns det även varianter med inbyggt tak som bidrar med lite skugga. Scrolla igenom vårt stora sortiment och klicka hem vad som kan komma att bli sommarens mest omtyckta pryl!

Tips för ett lyckat köp! Vill du att barnen ska ha ännu roligare i sin barnpool bör du lägga till poolleksaker i din beställning! Vi har massor av leksaker för barnpool att välja bland. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett måste i sommar! Den stekande sommarsolen kan vara utmattande för de vuxna, men det är extra viktigt att se till att barnen håller sig nedkylda och svala. Det här kan vara lite klurigt eftersom barnen ofta är ute och leker när solen skiner. Då gäller det att kombinera nytta med nöje, och vad passar då bättre än en barnpool? Överraska barnen och beställ hem en, två eller tre barnpooler att ha i trädgården där hemma! Det lär bli en dundersuccé!

Så fungerar Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker — vilket i sin tur innebär att de eventuellt kommer att levereras i flera olika paket vid olika tillfällen. Kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid billig.