Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Shoppa billig barnpool här

33 Fynd

Köp billig barnpool online på Fyndiq

Fanns det något roligare än att plaska och leka i vattnet när man var liten? Knappast. Det var nog de flestas dröm att ha en alldeles egen uppblåsbar barnpool på tomten fylld till toppen av solvarmt vatten. Hos oss på Fyndiq hittar du mängder av barnpooler att fynda bland — allt från Spindelmannen barnpool till uppblåsbar barnpool i Frozen motiv. Vill du skydda barnen mot sol finns det även varianter med inbyggt tak som bidrar med lite skugga. Scrolla igenom vårt stora sortiment och klicka hem vad som kan komma att bli sommarens mest omtyckta pryl!

Tips för ett lyckat köp

Vill du att barnen ska ha ännu roligare i sin barnpool bör du lägga till poolleksaker i din beställning! Vi har massor av leksaker för barnpool att välja bland. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett måste i sommar

Den stekande sommarsolen kan vara utmattande för de vuxna, men det är extra viktigt att se till att barnen håller sig nedkylda och svala. Det här kan vara lite klurigt eftersom barnen ofta är ute och leker när solen skiner. Då gäller det att kombinera nytta med nöje, och vad passar då bättre än en barnpool? Överraska barnen och beställ hem en, två eller tre barnpooler att ha i trädgården där hemma! Det lär bli en dundersuccé!