Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga produkter till poolen!

Många bra spaanläggningar & spatillbehör! Vi sliter hårt på jobbet, går upp i gryningen och kämpar oss igenom tillvaron... Nej, inte riktigt kanske, men vi alla kan behöva lite avkoppling i en pool och skämma bort oss lite. Oavsett om du är ute efter en sprillans ny spa-anläggning eller bara behöver komplettera med olika saker till poolen så har du kommit till rätt ställe. Här har vi samlat allt som hör poolen och avkopplingen till med billiga poolkit och tillbehör som enkelt sätter guldkant på tillvaron och gör att du inte längre behöver boka utlandsresor till solen. Förbered dig även på att alltid ha vänner som vill komma över!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att rengöringen är viktig och med en Bestway flytande klorfördelare samt Filter M-spa är det superenkelt att hålla poolen fräsch! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Unna dig en pool! De flesta drömmer om att skaffa pool och nu är du bara några klick bort. Här finner du poolkit för lekande barn och massagesystem för optimal njutning samt portabelt utespa som du blåser upp till det lyxiga spabadet Merkurius med LED-belysning. Här finner du även komfortpaket med nackkuddar och mugghållare, och vad vore ett pool-utbud utan en flytande bar? Saknar du något är det bara att hålla ögonen öppna för vi får ständigt in nya produkter.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.