Kundservice
StartsidaKampanjer
Black Friday — Utvalda leksaker till ett riktigt bra pris

Leksaker - Black Week & Black Friday

Oavsett vad man är ute efter att köpa så är det en god idé att snegla på Black Friday, och leksaker är inget undantag. På Fyndiq har vi ett enormt leksaksutbud för barn i alla åldrar. Den 24:e november, under 2023 års Black Friday, kommer många av våra leksaker att läggas ut för ett extra pressat pris. Om du letar efter leksaker, se till att besök vår sida under årets bästa shoppingdag!

Fynda leksaker efter pris

Populärt bland våra kunder

Utforska vårt Black Week-sortiment i leksaker

Fyndiq, leksaker och Black Friday 2023


Årets Black Friday närmar sig med stormsteg och Fyndiq är redo. När våra portar öppnas, fredagen 24 november, kommer mängder av svenskar att vända sig till oss för att fynda. Detta gäller inte minst de som är på jakt efter leksaker. I vårt sortiment finns tiotusentals produkter som är anpassade för barn i alla olika åldrar. Under Black Friday 2023 kommer leksaker av väldigt olika funktion och utformning att finnas tillgängliga för kanonpriser. Detta ger utmärkta förutsättningar, inte minst för att införskaffa julklappar till barnen.

Vårt utbud av leksaker under Black Friday

Precis som i de flesta produktkategorier så kan vi på Fyndiq erbjuda en enorm bredd i vårt leksakssortiment. Vi har nämnt det tidigare men det tål att upprepas: Vi har något för alla barn. Från de allra minsta till äldre barn finns leksaker hos oss, och många av dem kommer att vara kraftigt rabatterade under Black Friday.

Nedan följer några av de kategorier av leksaker som kommer att finnas tillgängliga under Black Friday på Fyndiq:

Pyssel

Vi sticker ut hakan och vågar påstå att pyssel är något som faller de allra flesta barn i smaken. Från småbarn till äldre barn är detta ett uppskattat inslag i vardagen. Dessutom finns en väldig massa olika sätt att ägna sig åt pyssel. Det kan handla om klistermärken och glitter. Det kan handla om lera, piprensare, pennor, kritor och precis allt möjligt. Under Black Friday kommer Fyndiq erbjuda massvis av pyssel som del av utbudet av leksaker.

Spel

Strategispel, kortspel, pussel eller äventyrsspel - ja, eller någon annan typ av spel för den delen. Fyndiqs spelutbud för barn är enormt och vi rekommenderar starkt att du gör en sökning för att se vårt sortiment. När det gäller leksaker så är spel högst uppskattat och vi kommer att erbjuda många olika sådana under Black Friday. Oavsett om du letar efter spel för en 3-åring eller en 11-åring så har vi garanterat något som kommer att passa.

Gosedjur

En tidlös klassiker som förstås inte kräver någon vidare förklaring. Fyndiqs utbud av leksaker på Black Friday kommer att innehålla mängder av mjuka och goa gosedjur. I vårt sortiment finns välkända figurer så som Sonic, Pokémons, Spöket Laban och många fler. Vi har också gosedjur som kommer att bli helt nya bekantskaper för era barn. Se till att göra ett besök på Fyndiq för att fynda i leksaker under Black Friday 2023!

Musikinstrument

Finns det en nästa generations Miriam Bryant i ditt barn? Hos Fyndiq hittar du mängder av musikinstrument som är anpassade för barn. Här finns allt ifrån enklare gitarrer och pianon, anpassade för barn i varierande åldrar. Under Black Fridays säljkalas av leksaker kommer en mängd olika musikinstrument för barn att finnas tillgängliga på Fyndiq.

För de allra yngsta


Byggklossar, mjukisdjur, bilar och bollar. I Fyndiqs utbud av leksaker under Black Friday finns mängder av produkter anpassade för de minsta av oss. Vi har leksaker som är både roliga och lärorika på samma gång. Titta igenom vårt leksakssortiment och klicka hem de varor du tycker passar.

Samlarkort

De flesta som varit barn någon gång under de senaste 45 åren har en relation till samlarkort. Spänningen i att jaga de perfekta korten och euforin när detta inträffar. Samlarkort är minst lika stora idag som under 80- och 90-talen. Pokémon tillhör fortfarande en av de mest populära franchisen inom kategorin, men det är långt ifrån allt. Om du vill köpa leksaker från Fyndiq under Black Friday – Ta en titt i vårt utbud av samlarprodukter. Vi garanterar nämligen att du hittar något som matchar ditt barns intresse där.

Trygga köp av leksaker under Black Friday

Fyndiq är certifierade enligt Trygg e-handel. Detta innebär att vi tar fullt ansvar för leveransen, från utskick till dess att produkten hamnar i kundens ägo. Som kund hos oss kan du räkna med att alla aspekter av ditt köp sker i enlighet med konsumentköplagen. Om frågor uppstår längs vägen eller om något – mot förmodan - behöver korrigeras så finns vår skickliga kundtjänst där för att assistera.

Kort och gott, när du handlar leksaker av Fyndiq under Black Friday är ditt köp i trygga händer - Från utskick till brevlåda!

Leksaker under Black Friday

Shoppingfredagen i slutet av november månad är en relativt ny företeelse för oss. Den slog rot i Sverige för knappt tio år sedan men har varit en stark tradition i USA under många år. Redan i Black Fridays begynnelse var leksaker ett populärt inslag för människor att köpa. En viktig anledning till detta är förstås det faktum att julen stundar relativt snart efteråt. Istället för att vänta till sista sekund, och betala fullpris för leksakerna, nyttjade många Black Friday. Varför inte bli klar i god tid och samtidigt spara in en rejäl slant på de julklappar man köper till barnen? För varje år som går så är det allt fler människor som väljer att köra på denna taktik. Många av dem vänder sig till oss på Fyndiq.

Köp dina leksaker under Black Friday hos Fyndiq!

Under Black Friday erbjuder vi mängder av leksaker till löjligt låga priser.

Titta in i vårt leksakssortiment fredagen den 24:e november och se efter själv!


Black Friday leksaker - utvalt sortiment

Vill du skämma bort barnen lite extra i år? Då ska du passa på att shoppa alla julklappar under Black Friday för då kan du dessutom komma undan riktigt billigt, hur då undrar du? Jo, för här har vi på Fyndiq samlat massor av billiga Black Friday leksaker – och alla vet att barnen faktiskt oftast föredrar hårda paket. Så vad väntar du på? Handla billiga leksaker på Black Friday online här hos oss på Fyndiq!

Stort utbud av fynd

Under vår stora reafest kan du hitta massor av roliga Black Friday leksaker till barnen, vad sägs om dockor, bilar eller kanske en hoppboll? Kolla igenom vårt breda sortiment och gör riktiga kap – här finns både små och stora Black Friday leksaker för barn i alla åldrar. Med våra fina reapriser kan du passa på att handla billiga Black Friday leksaker att ge bort som både presenter och julklappar för flera månader framåt om du så vill. Så vad väntar du på? Shoppa leksaker på Black Friday utan att anstränga din plånbok!

Psst, glöm inte att kika in våra andra Black Friday-fynd, där hittar du något till alla!