Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga klossar för barn här

Fyndiqs favoriter

Köp billiga klossar att bygga med hos oss på Fyndiq! Att bygga och skapa är något av det roligaste som finns. När du har klossar i olika färger, former och storlekar går det att bygga nästan vad som helst. Med LEGO Minecraft, Star Wars och Classic skaparlåda kan du och dina barn bygga oändligt med olika formationer. Det kreativa i att skapa något med sina egna händer hjälper barn att upptäcka byggupplevelsen och inspirationen som kommer av detta. Köp roliga klossar till barn att leka med i timtal – billigt och smidigt hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Till de olika seten med klossar med varierande tema finns det dessutom massor av roliga figurer att köpa till. Även det kan du köpa här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En byggupplevelse för dig mellan 4 till 99 år. Du behöver inte vara ett litet barn för att uppskatta klossar och att bygga. Att skapa något är viktigt genom hela livet, det gör också att det är roligt att bygga med LEGO Classic skaparlåda tillsammans med båda barn och barnbarn samt att bygga upp konstellationer själv. Dessa satser med klossar passar dessutom perfekt som present och julklapp till barn i alla åldrar. Eftersom klossarna varierar i tema och form kan det vara bra att tänka till kring detta. För den som älskar Lego kan ett LEGO Chima Crawley passa alldeles utmärkt, men för den som hellre bygga med stora klossar kan ett annat set kanske passa bättre.

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.