StartsidaKampanjer
Mobillåda – Fynda årets julklapp 2019 online

Mobillåda - Fynda årets julklapp 2019

Fynda en parkeringsplats för mobilen

Visa alla julklappar!

Fynda billig mobillåda här

Shoppa billig mobillåda här på Fyndiq!

Kliar du dig i huvudet och undrar vad du ska köpa för julklapp till dina nära och kära i år? Jakten är över – varför inte satsa på årets utsedda julklapp mobillådan? En mobillåda är en förvaringsplats för mobiltelefonen och inte bara en utan flera om du så vill. Nu behöver du aldrig mer söka med ljus och lykta efter din förlagda mobiltelefon utan kan lugnt titta i lådan och ta fram den vid behov. Kanske det även kan vara en bra plats att lägga ifrån dig telefonen tillfälligt när släkten kommer på besök och det råder telefonförbud runt middagsbordet! Det är för övrigt det som mobillådan har som huvudsyfte – att låta dig vila från skärmtiden som annars utgör en stor del av vår vardag i dag. Med en billig mobillåda från det breda sortimentet hos oss på Fyndiq kan du få mer tid över till annat, förvänta dig mindre skärmtid och fokuserar på andra viktiga saker i din tillvaro. Visst är årets julklapp 2019 en riktigt smart present? Här kan du välja mellan många snygga och praktiska mobillådor som passar hela familjen. Investera i något som både är smart och billigt lagom till jul. Fynda billig mobillåda online nu och lägg den under granen den 24 december!

Tips för ett lyckat köp!

Vill du ha en tillräckligt stor mobillåda som både rymmer läsplattor och mobiltelefoner? Eller behöver du en låda som många i familjen kan dela på? Mobillådor är även en förträfflig present till en hel skolklass som måste lägga ifrån sig sina telefoner innan lektionen för att lyssna. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Mobillådans många skepnader!

En mobillåda är ju alltid en låda eller box av någon form men de kommer emellertid i ganska många utföranden. Du som vill ha mycket utrymme för olika mobiltelefoner bör satsa på en modell med många fack att ställa enheterna i. Strävar du efter att även kunna ställa eller lägga surfplattor i lådan? Skaffa en mobillåda som även har tillräckligt stora fack för dessa. Kanske vore det också bra om det fanns små skrymslen för mobiltillbehören som laddare och hörlurar? Vi på Fyndiq är naturligtvis på det klara med att även designaspekten spelar roll. Därför kan du välja och vraka bland snygga och billiga mobillådor som både fyller funktionen att ge dig bästa möjliga utrymme och stabilitet för dina enheter – och samtidigt blir en tuff inredningspryl att ställa där det passar i hemmet. Hitta billiga mobillådor i massor av olika material online här på Fyndiq – med fler eller färre boxar och fack, med USB-portar för uppladdning, i ljusa eller mörka färger eller med andra små attiraljer. Hos oss finns lådor för mobiler i alla skepnader och för alla smaker, kolla själv så får du se! Låt dina mobila enheter vila med stil! Och kom ihåg: var du än ska ha din låda och vem du än vill ge den till har vi på Fyndiq årets julklapp 2019 här för dig.

Så fungerar Fyndiq!

Fyndiq har samlat nätets alla fynd under samma tak och produkterna kommer från tusentals olika butiker runt om i hela Sverige. När du beställer fler än en produkt är chansen stor att dessa skickas från separata butiker och kan levereras i olika paket vid olika tillfällen. Välj vilket leveranssätt och betalningsalternativ som passar dig bäst! Vi satsar på snabba leveranser och billig frakt – oavsett om du köper en eller flera produkter vid samma tillfälle.