Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billiga hörlursfodral här

7 976 Fynd

Snygga och praktiska hörlursfodral online!

Visst är det härligt att lyssna på poddar och musik i hörlurar, men det krävs att du är aktsam om dina fina lurar som kan kosta mycket pengar. Lägg de i ett hörlursfodral så kan du vara säker på att de är i tryggt förvar hela dagen. Billiga hörlursfodral med tuffa motiv eller i olika färger kan du hitta online här på Fyndiq. Här finns ett brett sortiment av hörlursfodral både för trådlösa och trådburna hörlurar. Köp ett eller flera att varva med, kanske till din outfit.

Tips för ett lyckat köp!

Fynda billiga hörlursfodral som passar din personliga stil. Här finns alltifrån politiska motiv till designfodral med text och mönster. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Fynda tillbehör tillsammans med ett hörlursfodral

Varför inte köpa till andra tillbehör till dina hörlurar när du ändå är i färd med att fynda ett hörlursfodral? Här kan du, förutom billiga hörlursfodral, också hitta silikonskydd för lurarna, dammpluggar och karbinhake så att du kan fästa ditt fodral i ett bälte eller dylikt. Om du vill skaffa en liten förvaringsväska till ditt hörlursfodral, kan du hitta det också. Passa på att fynda ett helt kit eller skaffa olika småsaker som förgyller lyssnandet till vardags. Tack vare vårt stora utbud online, kan du skydda dina dyrbara lurar från repor, smuts och från att tappas bort.