Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Hörlursförgrening att fynda billigt online! Vi på Fyndiq älskar att lyssna på musik tillsammans, men att alltid spela upp den på högtalare passar sig inte alla gånger – och då kan det vara skönt att äga en förgrenare till hörlurar. När man sätter i en hörlursförgrenare kan man nämligen lyssna från två olika par hörlurar samtidigt, allt man behöver göra är att koppla in förgrenaren i sin telefon eller dator och vips så har man två uttag att sätta hörlurarna i. Passa på att fynda billig hörlursförgrening du med! Välkommen att fynda online här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Ska du köpa förgrening till hörlurar så kanske du även vill ha fler hörlurar? I våra andra kategorier hittar du massor av olika hörlursvarianter – till och med trådlösa om du i stället vill ha sådana! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Smart med hörlursförgrening! Det är mysigt att lyssna på musik tillsammans med någon annan, men att sitta på till exempel bussen och dela hörlurar är inte alltid det mest optimala – bakgrundsljudet och sorlet runt om en gör att man inte hör så bra när man bara har en hörlur var. Men! Om man har en hörlursförgrenare kan kompisen som också ska få lyssna på din musik bara sätta i sina egna lurar i förgrenaren, och så kan båda lyssna som vanligt, fast från samma telefon! Kolla igenom vårt breda utbud och hitta den hörlursförgrening som passar för din telefon och dator, vi har förgrenare för alla.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.