Kundservice

Airpods tillbehör

2 395 Fynd

Letar du efter de perfekta tillbehören för dina Apple Airpods? På Fyndiq kan du hitta ett stort utbud av både skal och fodral i olika färger och motiv som skyddar dina Apple Airpods. Även rengöringstillbehör som du snabbt och smidigt kan få bort smuts som tränger in i hörlurarna och dess tillhörande skal. Öronkrokar så att airpodsen sitter fast extra säkert och mycket annat!


Filtrera

Airpods skal

Skalet till våra airpods har en hård yta och det är lätt att det blir repor. Skydda dina airpods med ett skal för att maximera livslängden på dina hörlurar. Skal finns i både silikon och plast, silikonskalen är mjuka och enkla att ta på och av från Airpodsen medan ett i plast sitter åt ordentligt.

Airpods fodral

Är du trött på att få repor på din Airpods? Då kan ett fodral till hörlurarna vara en smart investering. Fodralen finns i många olika storlekar, former och färger. Det finns även fodral med nyckelring och karbinhake som smidigt kan sätta fast på väskan och du slipper glömma eller tappa bort Airpodsen.

Airpods pro skal

Vi erbjuder även skal till dina Airpods pro, hitta stilrena silikonskal från det populära märket holdit där du kan matcha skalet tillsammans med mobilen. Det finns även en mängd andra skal, bland annat skal i skinn, de i plast med snygga färger och detaljer. Hitta många coola motiv som till exempel med katter på, bilmärkesloggor och mönster som blommor och leopard.


Airpods tillbehör

På Fyndiq kan du kan hitta alla slags tillbehör du behöver till dina airpods. Bland annat rengöringstillbehör anpassade för dina airpods som underlättar rengöringen då de lätt kan bli smutsiga. Även laddstationer som har plats för alla dina Apple-produkter, earbuds om du vill byta ut dina gamla och band som du trär fast på hörlurarna för att kunna hänga av de runt halsen.