Kundservice

Fynda billiga true wireless hörlurar

16 120 Fynd

Filtrera

Handla billiga true wireless hörlurar hos oss på Fyndiq

Tröttnat på att ha sladdar på dina hörlurar? Då är modellen true wireless något du verkligen bör titta närmare på! Dessa består nämligen bara av själva delen du sätter i örat och styrs sedan direkt via din telefon, smart vä Här finns true wireless hörlurar från massor av olika varumärken och finns i ännu fler varianter. Vad sägs till exempel om ett par JVC Xtreme Xplosive In-Ear som du kan lyssna på i hela tre timmar och har uppladdningsbara batterier? Eller du kanske vill testa ett par true wireless hörlurar från Hamä Kolla in utbudet och välj de som du gillar bäst!

Tips för ett lyckat köp

Vi har självklart massor av andra sorters hörlurar att välja bland, så om det inte är true wireless som du vill ha är tipset att kolla in våra andra kategorier eller använda sökrutan för att få fram rätt variant. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Smidigare lyssning med true wireless hörlurar

Det fina med den här sortens hörlur är att de är små, smidiga och behändiga att ha med sig, och dessutom så kan du lyssna på musik eller en podd utan att någon annan märker av det — perfekt när du vill lyssna i smyg under den långtråkiga föreläsningen! En annan fin sak med true wireless hörlurar är att också slipper risken att sladden glappar eller rent av går sönder, för dessa har ju ingen sladd. I stället laddas true wireless hörlurar i laddare, och vissa är sådana som du till och med kan använda när du vill ringa samtal — men läs i respektive produktbeskrivning för att säkerställa att du klickar hem true wireless hörlurar för dig!