Kundservice

iPhone 13 Pro Max tillbehör

6 861 Fynd

Filtrera

Tillbehör till iPhone 13 Pro Max

Fynda bland tusentals olika tillbehör till din iPhone 13 Pro Max. Här finner du ett stort utbud av bland annat laddare, skärmskydd och mobilskal. Du hittar alla tillbehör du behöver samlat på ett ställe. Spana in våra olika kategorier och frossa bland dina favoriter.

Hitta ett smidigt mobilskal

Välj bland alla våra mobilskal och hitta ett som passar dig. Det finns flera olika modeller. Vi har enkla skal som skyddar baksidan av telefonen, eller större plånboksskal som även skyddar framsidan. Vissa av skalen stängs med knapp och andra med magnet. Du kan välja om du vill ha ett skal med korthållare på insidan eller utsidan av skalet. Hos oss kan du filtrera på både färg och mönster vilket gör det lätt att hitta ett skal som känns rätt för dig. Du kan även välja bland olika material samt prisnivå på mobilskalen.

Skärmskyddet som räddar din vardag

Vi alla har någon gång tappat vår mobiltelefon i marken och med darriga händer vänt upp den för att se om det blev några sprickor. Köp ett nytt skärmskydd idag så behöver du inte oroa dig för en krossad skärm längre. Till iPhone 13 Pro Max kan du köpa ett skydd både till fram- och baksidan av telefonen. Det finns även skydd som passar kameran. De olika skydden säljs även i kit så att du kan fynda fina paketpriser. Vet du med dig att du ofta tappar din telefon i marken, kan det vara bra att köpa ett flerpack av skydden så att du har några i reserv när olyckan är framme.

Välj en laddare som passar dig

Till sist kanske du behöver en ny laddare. Den lilla prylen som löser alla våra problem. Utan en laddad mobiltelefon kommer vi inte långt idag. Det finns flera olika modeller som passar din mobiltelefon att fynda hos oss. Trådlös, extra lång sladd eller en magnetisk laddare, alternativen är många och det är bara att välja vilken som passar dig. Om du behöver flera laddare kan du även här fynda flerpack till bra pris. Tänk på att du ofta behöver köpa till en adapter separat också.