Skärmskydd

537 Fynd

Fynda iPhone 13 Pro Max skärmskydd och tillbehör här

För att kunna ta hand om din mobil på bästa möjliga sätt har vi på Fyndiq ett stort utbud av tillbehör till din iPhone 13 Pro Max. Här hittar du bland annat tillbehör som skal, fodral och skärmskydd.

Köp billiga iPhone 13 Pro Max skärmskydd och tillbehör online

Här på Fyndiq hittar du många olika typer av skydd till din mobiltelefon. Vi har bland annat skal som skyddar skärmen, fodral, skärmskydd och skydd för kameran på baksidan. Alla tillbehören kommer med hög kvalitet och ett lågt pris, vilket gör att du nästan garanterat kommer att kunna göra ett fynd.

Olika typer av tillbehör

För att kunna skydda din mobil så finns det ett antal olika typer av skydd att välja mellan. Om du inte tycker om att använda ett fodral finns det skal som hjälper till att skydda även skärmen. Dessa skal har en högre kant i fram för att skydda skärmen. Andra skal är utformade med extra skydd i varje hörn för att kunna ge extra skydd om du till exempel skulle råka tappa mobilen. Vi erbjuder också fodral och med ett fodral har du ett komplett skydd av din mobil.

Skärmskydd till mobilen

Ett skärmskydd är ett skydd för skärmen. Skärmskydd finns i olika material, som exempelvis härdat glas eller plast och finns också i olika typer. Det vanligaste är det som är genomskinligt, men det finns även skydd som kallas för sekretess. Dessa skärmskydd gör att skärmen enbart går att se om du kollar direkt framifrån, vilket skyddar din information från andra.

Det finns skärmskydd som är avsedda för mobilens kamera och även för baksidan. De skydd som finns till kameran är ett bra tillval till ett skal som inte skyddar kameran. För dig som varken vill ha ett skal eller ett fodral på din iPhone 13 Pro Max så kan du istället använda dig av ett skärmskydd som är anpassat till baksidan.

Det allra viktigaste när det gäller att införskaffa skärmskydd till din mobil är att du kollar så att det står att skärmskyddet verkligen är till iPhone 13 Pro Max, annars riskerar du att skyddet inte passar.