Kundservice

iPhone 14 tillbehör

6 111 fynd

iPhone 14 är redan en fantastisk telefon, men den kan bli ännu bättre och kan förbli bra ännu längre med några viktiga tillbehör. På Fyndiq har vi många av de viktigaste och bästa tillbehören till din iPhone 14.


Filtrera

Skärmskydd och fodral ökar båda chansen att din iPhone 14 förblir i gott skick under lång tid. Förutom att skydda din iPhone 14, utökar vissa fodral till och med möjligheterna att använda din telefon när du tar den med dig varje dag.

iPhone 14 skärmskydd

Skärmskydd är kanske de viktigaste iPhone 14-tillbehören. De säljs både styckvis och i förpackningar om två eller fler. De starkaste och vanligaste skärmskydden är de som är gjorda av härdat glas. Härdat glas är ett starkt material som kan förhindra sprickor och repor på både iPhone 14 och vindrutor på bilar.


Det finns även skärmskydd i plast av PET-plast och TPU-plast, som också ger ett visst skydd. Dessa skärmskydd av plast är ibland billigare och tunnare skärmskydd än skärmskydd i härdat glas. TPU-skärmskydd kan till och med läka av sig själva efter mindre repor och stötar.

iPhone 14 Skal

Du kanske vill att ditt skal ska erbjuda det starkaste möjliga skyddet för din iPhone 14, och då vill du förmodligen ha ett stötsäkert och vattentätt skal. Å andra sidan kan du vara villig att byta ut ett visst skydd mot den större funktionaliteten hos ett plånboksfodral. När du lämnar ditt hem behöver du kanske inte ta med dig något annat än det som ingår i ditt plånboksfodral. Plånboksfodral och stötsäkra fodral kan båda vara snygga, men många föredrar utseendet av tunna skal med de färger och design de själva valt.

Andra iPhone 14-modeller


Om du fortfarande försöker bestämma dig för vilken typ av Iphone 14 du ska köpa, kanske du vill titta på tillbehören som finns tillgängliga för iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus och iPhone 14 Pro Max. Oavsett vilken modell du väljer är våra tillbehör alltid till ett bra pris och är en bråkdel av kostnaden för själva telefonen. Därför är det definitivt en bra idé att spendera lite extra för att vara säker på att din älskade iPhone är med dig under lång tid.