Kundservice

iPhone 14 Plus tillbehör

3 971 Fynd

iPhone 14 Plus är redan en fantastisk telefon, men den kan bli ännu bättre och kan förbli bra ännu längre med några viktiga tillbehör. På Fyndiq har vi många av de viktigaste och bästa tillbehören till din iPhone 14 Plus.


Skärmskydd och skal ökar båda chansen att din iPhone 14 Plus förblir i gott skick under lång tid. Förutom att skydda din iPhone 14 Plus, utökar vissa fodral till och med möjligheterna att använda din telefon när du tar den med dig varje dag.

iPhone 14 Plus skärmskydd

Skärmskydd är kanske de viktigaste iPhone 14 Plus-tillbehören. De säljs både styckvis och i förpackningar om två eller fler. De starkaste och vanligaste skärmskydden är de som är gjorda av härdat glas. Härdat glas är ett starkt material som kan förhindra sprickor och repor på både iPhone 14 Plus och vindrutor på bilar.

Det finns även skärmskydd i plast av PET-plast och TPU-plast, som också ger ett visst skydd. Dessa skärmskydd av plast är ibland billigare och tunnare skärmskydd än skärmskydd i härdat glas. TPU-skärmskydd kan till och med läka av sig själva efter mindre repor och stötar.

iPhone 14 Plus Skal

Du kanske vill att ditt fodral ska erbjuda det starkaste möjliga skyddet för din iPhone 14 Plus, och då vill du förmodligen ha ett stötsäkert och vattentätt skal. Å andra sidan kan du vara villig att byta ut ett visst skydd mot den större funktionaliteten hos ett plånboksfodral. När du lämnar ditt hem behöver du kanske inte ta med dig något annat än det som ingår i ditt plånboksfodral. Plånboksfodral och stötsäkra skal kan båda vara snygga, men många föredrar utseendet av tunna skal med de färger och design de själva valt.

Andra iPhone 14 modeller

Om du fortfarande försöker bestämma dig för vilken typ av iPhone 14 du ska köpa, kanske du vill titta på tillbehören som finns tillgängliga för iPhone 14, iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max. Oavsett vilken modell du väljer är våra tillbehör alltid till ett bra pris och är en bråkdel av kostnaden för själva telefonen. Därför är det definitivt en bra idé att spendera lite extra för att vara säker på att din älskade iPhone är med dig under lång tid.