Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga iPhone XR skal

Massor av billiga iPhone XR skal att fynda online här! Det smidigaste och kanske enklaste sättet att skydda sin iPhone från dyra reparationskostnader är genom att skaffa sig ett ordentligt iPhone XR skal. Det är just sådana som du hittar i denna kategori! Vad sägs till exempel om ett iPhone XR skal med mönster på, eller kanske ett mjukt plastskal i grönt? Kolla igenom vårt breda utbud av billiga iPhone XR skal och hitta ett eller flera som passar din smak och stil!

Tips för ett lyckat köp! Ett iPhone XR skal skyddar telefonens baksida, men glöm inte att skydda framsidan också — det gör du enklast genom att passa på att köpa ett skärmskydd till telefonen och sådana hittar du såklart också hos oss på Fyndiq men i en helt egen kategori! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

iPhone XR skal för alla tillfällen! Det bästa med mobilskal är att man kan variera variant efter känsla och humör, så därför kan det vara smart att ha flera olika iPhone XR skal att växla mellan. Vad sägs till exempel om ett iPhone XR skal med julmotiv inför julmiddagen och kanske ett annat med glitter på för nyårsfesten? Eller varför inte ett som passar för midsommarfirandet? Här finns XR skal som passar både till vardags och till fest, i massor av olika material och utformning. Kika igenom vårt breda utbud och hitta det perfekta iPhone XR skalet för dig. Välkommen att fynda online hos oss på Fyndiq redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.