Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga iPhone X/XS skal

Handla billiga iPhone X/XS skal online här på Fyndiq! Skydda din nya iPhone X eller iPhone XS med slitstarkt och snyggt skal — det skyddar mot repor och andra eventuella skavanker som din telefon kan drabbas av. Här hos oss på Fyndiq finns massvis av billiga iPhone X/XS skal att välja och vraka bland. Vad sägs om skal i form av bumpers eller iPhone X/XS skal som har korthållare? Här finns allt från enfärgade till mönstrade skal eller med figurer på. Eller vad sägs om ett med glitter? Kolla igenom vårt stora sortiment och hitta det iPhone X/XS skal som passar din stil och personlighet — välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vi har massor av andra tillbehör till dessa två fantastiska iPhone modeller, både plånboksfodral och skyddande skärmskydd. Kolla i våra andra iPhone X/XS kategorier så kommer du nog hitta fler tillbehör att shoppa loss bland! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skal till iPhone X/XS är både snyggt och skyddande. Det fina med att sätta ett mobilskal på sin iPhone X eller iPhone XS är inte bara att det skyddar mot stötar och repor, utan också att det ger lite personlighet till telefonen. Ett iPhone X/XS skal med Minions på är till exempel både lite gulligt och kul att ha. Eller vad tycker du? Välj bland hårda och mjuka skal i material som TPU, silikon och plast med mera, så välj det du gillar allra mest!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.