Kundservice

Fynda billiga iPhone X/XS skal

4 469 Fynd

Filtrera

Handla billiga iPhone X/XS skal online här på Fyndiq

Skydda din nya iPhone X eller iPhone XS med slitstarkt och snyggt skal — det skyddar mot repor och andra eventuella skavanker som din telefon kan drabbas av. Här hos oss på Fyndiq finns massvis av billiga iPhone X/XS skal att välja och vraka bland. Vad sägs om skal i form av bumpers eller iPhone X/XS skal som har korthållare? Här finns allt från enfärgade till mönstrade skal eller med figurer på. Eller vad sägs om ett med glitter? Kolla igenom vårt stora sortiment och hitta det iPhone X/XS skal som passar din stil och personlighet — välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Vi har massor av andra tillbehör till dessa två fantastiska iPhone modeller, både plånboksfodral och skyddande skärmskydd. Kolla i våra andra iPhone X/XS kategorier så kommer du nog hitta fler tillbehör att shoppa loss bland! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skal till iPhone X/XS är både snyggt och skyddande

Det fina med att sätta ett mobilskal på sin iPhone X eller iPhone XS är inte bara att det skyddar mot stötar och repor, utan också att det ger lite personlighet till telefonen. Ett iPhone X/XS skal med Minions på är till exempel både lite gulligt och kul att ha. Eller vad tycker du? Välj bland hårda och mjuka skal i material som TPU, silikon och plast med mera, så välj det du gillar allra mest!