Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga iPhone X tillbehör!

Hitta billiga iPhone X tillbehör här hos oss på Fyndiq Se till att vara kittad med de allra bästa och smartaste tillbehören till din nya smartphone. Med snygga och skyddande fodral blir inte bara din mobil tryggad – du kan även förvara viktiga kort på ett och samma ställe eftersom många fodral har kortfack. Andra tillbehör som är bra att utrusta sig med är transparent skal till iPhone X och silikonskal i stilrena former. Den som är modemedveten hittar skal i svart och guld och den som bryr sig lite extra som skärmen finner heltäckande skärmskydd. Det finns alltså något för alla!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter andra tillbehör som hörlurar och laddare? Dessa finns även här på Fyndiq och hittas lätt när du skriver i sökfältet. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fodral, skärmskydd, skal och skins för iPhone X. Oavsett vad du mest använder din mobil till är det viktigt att skydda den, så att du kan fortsätta använda den år efter år. Med skal i genomskinligt gummi dämpas fallet om du råkar tappa mobilen i ett stengolv. Med heltäckande iPhone X tillbehör såsom skärmskydd i härdat glas kommer din skärm inte spricka och det gör att mobilen får ett mycket längre liv. Med tunna skal förlänger du inte bara livslängden, din iPhone blir dessutom mer personlig och sticker ut från mängden. Det gör den både trendig, skyddad och lite mer lyxig. Fynda här på Fyndiq redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.