Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp Samsung Ativ skal för en personlig mobil! Tillbehör för mobiltelefoner låter kanske inte så kul, men det är precis tvärt om! Det är mobilskal och sådant som gör telefonen till något annat än just bara en mobiltelefon. Nämligen din personliga ägodel! Det är ju trots allt din Samsung mobil som följer dig i vått och torrt och gör så att du får kontakt med omvärlden. Och så länge du har ditt batteri i så kan man tro att den aldrig kommer ge upp, men man bör även göra annat för att hålla sin vän vid liv!

Tips för ett lyckat köp! Att beställa hem tillbehör till sin Samsung är i många fall nödvändigt, därför är det toppen att du gör det! Det gäller bara att hålla ut den sista lilla tiden du har kvar innan leverans så att du är försiktig med din telefon, inget får hända med den! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Praktiskt & kul med tillbehör! Att ha tillbehör till sin mobil är inte bara för att den ska bli fin och personlig. Det är alltså dessutom praktiskt och bra! Telefonen håller bättre med billiga skärmskydd, mobilfodral och mobilskal och vissa tillbehör utökar till och med användningsområdena för sin telefon. Man kan till och med ha ett stativ till sin Samsung Ativ, perfekt om man pendlar och vill kolla på TV-serier på väg till och från jobbet.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.