Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Köp billiga Bumper för Samsung Galaxy S2

Fyndiqs favoriter

Skydda din Galaxy S2 med ett snyggt bumper skal! Med ett Samsung Galaxyskal i form av ett bumperskal får du både äta kakan och ha kvar den. Detta då du skyddar din smartphone från damm, stötar och repor med dess mjuka material, samtidigt som du gör din mobil lite personligare. Låt din Galaxy s2 bli mjukt omfamnad och gör det med din favoritfärg. Här på Fyndiq finner du ett stort utbud av olika skydd i färger från gul, mörkblå till det populära svarta. Med våra billiga produkter kan du shoppa både ett i färg och ett säkert kort i svart eller vitt. För, omväxling förnöjer, inte sant?

Tips för ett lyckat köp! Om du är i valet och kvalet mellan ett vanligt bumperskal och en alumor bumper kan du alltid välja en Combo bumper där ytskalet är hårt – men insidan mjuk. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bumperns Rolls Rolls! Din Samsung ger dig kärlek i form av kommunikation och underhållning. Varför inte återgälda det genom att skydda den mot skador? Vill du ta extra mycket hand om den, är det en Alumor Bumper DuoFrame det perfekta valet. Denna är tillverkad av flygplansklassificerad anodiserat aluminium och får din Samsung Galaxy s2 att sticka ut från mängden. Vilket inte är helt fel.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.