Köp billiga Bumper för Samsung Galaxy S2

12 Fynd

Skydda din Galaxy S2 med ett snyggt bumper skal

Med ett Samsung Galaxyskal i form av ett bumperskal får du både äta kakan och ha kvar den. Detta då du skyddar din smartphone från damm, stötar och repor med dess mjuka material, samtidigt som du gör din mobil lite personligare. Låt din Galaxy s2 bli mjukt omfamnad och gör det med din favoritfärg. Här på Fyndiq finner du ett stort utbud av olika skydd i färger från gul, mörkblå till det populära svarta. Med våra billiga produkter kan du shoppa både ett i färg och ett säkert kort i svart eller vitt. För, omväxling förnöjer, inte sant?

Tips för ett lyckat köp

Om du är i valet och kvalet mellan ett vanligt bumperskal och en alumor bumper kan du alltid välja en Combo bumper där ytskalet är hårt — men insidan mjuk. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bumperns Rolls Rolls

Din Samsung ger dig kärlek i form av kommunikation och underhållning. Varför inte återgälda det genom att skydda den mot skador? Vill du ta extra mycket hand om den, är det en Alumor Bumper DuoFrame det perfekta valet. Denna är tillverkad av flygplansklassificerad anodiserat aluminium och får din Samsung Galaxy s2 att sticka ut från mängden. Vilket inte är helt fel.