Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp billiga Glitterskal till Galaxy S2! Att vara rädd som sin telefon är viktigt, speciellt när det är en så fin telefon som Samsung Galaxy S2. Alla kan nog förställa sig känslan av att se sin telefon falla i tusen bitar. Och visst kan mobilen lagas om det värsta skulle hända, men varför utsätta sig för den oundvikliga ångesten? Det känns onödigt, speciellt med tanke på hur många snygga blingskal det finns. Och vet du? De snyggaste glitterskalen finns här, självklart till billigare priser.

Tips för ett lyckat köp! Se till så att du kollat igenom hela utbudet av blingskal innan du går till varukorgen! Visserligen är vår frakt inte dyr, men det är ändå smidigast att beställa mer än ett par åt gången om man vill. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Stråla med din telefon! Skalet till mobilen är ju faktiskt inte bara bra för att hålla telefonen hel, det är också en riktigt snygg accessoar. Varför inte matcha partyblåsan med ett glittrigt skal? Då får du till det lilla extra, samtidigt som du inte behöver oroa dig över att telefonen ska gå sönder på festen. Oavsett vilket blingskal du är ute efter, finns det här. Billiga och snygga glitterskal, inga konstigheter. Låter det bra? Då så, låt din Samsung Galaxy skina som den telefon den är.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.