Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga mobilplånböcker på nätet

2 032 Fynd

Hitta din favoritplånbok till mobilen

I dagens samhälle kan det ibland vara svårt att hålla koll på alla sina saker och då är det toppen med produkter som har allt-i-ett-funktion. För visst är det fantastiskt när mobilskalet kan extraknäcka som plånbok och tillåter dig att hålla ordning på både din telefon och alla dina kort. Hos Fyndiq hittar du därför ett stort utbud av läckra plånböcker för Samsung Galaxy S5 till riktigt bra priser. Du handlar dessutom alltid billigt, snabbt och enkelt hos oss utan onödigt krångel. Så välj din favorit redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du nya hörlurar? De hittar du också här hos oss på Fyndiq, till fyndpris så klart! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Äntligen ordning och reda

Nu är det slut med att slösa onödig tid på att leta efter din plånbok eller mobiltelefon. Samsung Galaxy S5 plånbok för mobilen tillåter dig att samla dina viktigaste kort direkt i mobilskalet. Plånboken är dessutom ett skydd mot repor och andra skavanker som kan komma att uppstå på din mobiltelefon. Ett stort plus är förstås att alla Samsungs fodral är supersnygga och passar både för vardag och till fest. Här kan du välja och vraka bland mängder av olika modeller och färger för att hitta just din Samsung Galaxy S5 plånbok!