Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt Galaxy S5 korthållarskal!

Skaffa kortfack och skal i ett online! Samsung Galaxy S5 är både vattentålig och dammtät, men den är inte helt stöttålig. Därför behövs ett bra skal till mobiltelefonen som skyddar ifall du till exempel skulle råka tappa den i marken. Vill du dessutom kunna förvara dina kort smart i mobilskalet bör du köpa ett korthållarskal. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga skal med inbyggt kortfack till Samsung Galaxy S5, så att våra kunder ska kunna skydda sin telefon och samtidigt förvara sina kort smidigt och säkert. Välkommen att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter ett plånboksfodral som har plats för ännu fler av dina värdesaker? Det har vi också här hos oss, bara några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Förvara och skydda snyggt! Alla korthållarskal till Samsung Galaxy S5 är unika med sin egen lösning för kortförvaring. Vill du ha ett riktigt klassiskt och stilrent skal bör du satsa på ett skal från iDeal i antingen helsvart eller i en kombination mellan svart och brunt. Skalet har hela tre platser för kort. Vill du ha ett skal som sticker ut lite mer finns skal i både limegrönt och knallrosa. Dessa skal är i hårdplast och har plats för ett kreditkort! Och om du vill ha flera skal så ska du veta att frakten inte blir dyrare för det!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.