Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga ställ för iWatch online!

Stort utbud av ställ för Apple Watch! Att vara utrustad med det allra senaste är att vara utrustad med en Apple Watch. Och har du en smart klocka är det ganska smart att även ha bra tillbehör. På denna sida finner du billiga ställ till Apple Watch i olika utföranden och storlekar. Välj mellan stilsäkra iStand i silver till Elago W stand som möjliggör smart laddning hemma, på jobbet eller i bilen. Ja, när det kommer till olika Apple watch ställ så finns det många varianter att välja mellan, så ta din tid. Dagligen får vi in nya produkter, så håll utkik om du saknar något!

Tips för ett lyckat köp! Klickar du hem ett laddställ för Apple Watch så tänk på att du kan behöva komplettera med en laddkabel då endast stativ medföljer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Matcha ställ med personlighet! Oavsett om du handlar hem ett laddningsställ, dockningsstation eller bara ett snyggt sobert ställ så är det roligt att matcha med din personlighet. För när det kommer till Apple så ska saker inte bara fungera — det ska även vara snyggt också. Du finner Apple Watch hållare i mängder av olika färger, former och material, så ta dig tid och känn efter när du brukar ladda och hur du vill att känslan ska vara när du väl laddar din smarta klocka!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.