Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Laddare Apple Watch

95 Fynd

Ta hand om din Apple watch

Hos Fyndiq hittar du ett brett utbud av tillbehör till din Apple Watch. Sportar du mycket och behöver extra stötdämpare eller heltäckande skal till din klocka så har vi flera olika modeller för dig. Eller är du kanske ute efter ett nytt smakfullt eller ett extra tåligt armband? Oavsett vad du letar efter så har vi tillbehören till din Apple-watch.

Stötdämpare och armband

Använder du din apple watch under tuffa förhållande så är det smart att skaffa ett extra skydd för din apple watch. Kolla in vårt utbud av heltäckande skydd som du enkelt kan ta av och på vid behov. Skyddet skyddar mot repor och sprickor samtidigt som skyddet har håligheter så du har åtkomst till alla funktioner på din klocka. Hos oss hittar du dessutom ett stort urval av armband i olika material och modeller som är lätta att byta beroende på vad du ska göra för tillfället.

Diskret tunt glas skydd till din apple watch

För dig som vill ha ett diskret heltäckande skydd till din apple watch så hittar du det hos oss. Vårt senaste skärmskydd är ett 0, 2 mm glas som skyddar din klocka mot repor och sprickor. Dessutom är skärmskyddet diskret och påverkar inte utseendet på din klocka. Glaset är härdat och det förändrar inte på något sätt det som visas på skärmen, du behåller samma funktioner och kvalitéer hos klockan med detta smarta skärmskydd. Detta skärmglas täcker och skyddar hela framsidan hos din apple watch. Vi har många olika skärmskydd i vårt sortiment. Som vanligt är priserna låga och vi har fri frakt, dessutom är våra leveranser snabba.

Här hittar du laddare till din apple-watch

Hos oss hittar du flera olika magnetiska laddare apple watch till låga priser. Med våra laddare apple watch så absorberar din klocka automatisk till magneten och klockan börjar induktionsladda. Kolla också in vår populära 4-i-1 trådlösa laddare. Du använder den för att ladda din telefon, klocka, och hörlurar, allt på samma gång. När batteriet på mobiltelefonen är fulladdat kopplar laddningen ur automatisk för att undvika skador på batteriet. Hos Fyndiq har du låga priser, alltid fri frakt och snabba leveranser.