Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga Xperia X skärmskydd!

Fyndiqs favoriter

Skydda din Xperia X med ett smart skärmskydd! Att skydda sin Xperia X med olika skal och fodral är smart, men ännu smartare är det att skydda sin telefon med ett Xperia X skärmskydd. Och billiga Xperia X skärmskydd hittar du online på Fyndiq att fynda! Vad sägs om ett skärmskydd med anti-reflexfunktion eller ett med anti-shockfunktion som skyddar om olyckan är framme? Vi har massor av skärmskydd för din Xperia X att shoppa loss bland – kolla igenom det breda sortimentet och välj det som du tror passar dig och din telefon!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att även skydda baksidan på din Xperia X – det gör du enklast genom att ha ett mobilskal där, och det hittar du självklart också hos oss på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skärmskydd med smarta funktioner! För en massa år sedan när skärmskydden kom ut på marknaden liknande de mest plastfilmer som var supersvåra att få på sin telefon – så är det som tur är inte längre! Nu är ett Xperia X skärmskydd praktiskt taget lika smart som själva telefonen, i alla fall om man tittar på de olika funktionerna som skärmskydden har! Vissa har anti-scratch mot repor och andra kan stoltsera med anti-shock funktioner – och de kommer i massor av olika material! Vad sägs om Xperia X skärmskydd i pansarglas, härdat glas eller varför inte skärmskydd med antireflex? Vi har de flesta här att välja!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.