Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Xperia X fodral hos oss!

Skydda din Xperia X med ett snyggt och billigt fodral! Ägare av en Xperia X telefon och inte vill riskera att få repor på den eller skada den på annat vis? Då har vi på Fyndiq ett bra tips till dig: att införskaffa ett Xperia X fodral. Och billiga Xperia X fodral hittar du självklart online här hos oss på Fyndiq! Vi har samlat massor av olika fodral för Xperia X och du hittar både plånbok, TPU och Cover Touch fodral. Välkommen att fynda ditt nya billiga Xperia X fodral redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Det finns många sätt att skydda sin telefon på, och ett sätt är att välja just ett av våra ursnygga och praktiska fodral — men smart är att även införskaffa skärmskydd för att undvika skador på telefonens display! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mängder av olika fodral för Xperia X! I denna kategori hittar du allsköns olika Xperia X fodral som flipcover, plånboksfodral och bumperfodral — alla med smarta funktioner såsom magnetstängning, kortfack och sedelficka. Dessutom kan vissa Xperia X fodral förvandlas till smarta mobilställ. Och vissa fodral är ännu smartare. Så varför inte titta närmare på Xperia X SmartCase fodral? Det är i läder och du kan ha fodralet stängt även när du pratar i din Xperia X — ett smart fodral helt enkelt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.