Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Medvetet Val

Fynda iPad tillbehör!

Fyndiqs favoriter

Pimpa din pad med våra billiga iPad tillbehör! Kommer du ihåg när man blev tvungen att plasta in alla skolböcker i färggranna glansiga papper under låg- och mellanstadiet? Ta fram dessa minnen och minns hur fina böckerna blev och hur många generationer längre de fick vara snygga. Ett iPad-fodral med skärmskydd är ungefär samma sak – fast lite bättre, och lite snyggare. Vi har mängder av billiga tillbehör till din iPad som du kan fynda till låga priser. Allt från billaddare, bilhållare, Micro SIM-adapter till ett dammskydd som håller ute alla dammråttor och som passande nog passar både till din iPad 1, 2 & 3 och iPhone – för en sådan har du väl?

Tips för ett lyckat köp. Ole, dole, doff. När det kommer till att välja fodral finns det inga rätt eller fel. Bara mindre rätt och då är det lätt som en plätt att byta till ett som känns mer rätt eftersom vi har så pass billiga iPad tillbehör.

Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att parfymer inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Smaken är som … Var inte rädd för att sätta en lite mer personlig prägel på din iPad genom ett läderfodral i limegrönt, leopard eller varför inte ett uppfällbart fodral med den Amerikanska flaggan på? För de lite mer fina i kanten finns det iPad Mini skal i strass, och för de som inte vill skryta utan bara ha kvalitet är en sleeve det klockrena valet. Varför inte även lägga till ett skärmskydd när du ändå är på shoppinghumör?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.