Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda iPad mini tillbehör online!

Fyndiqs favoriter

Pimpa och skydda din iPad mini! En riktig vardagslyx som allt fler unnar sig är en surfplatta. Det finns massor av olika bra surfplattor på marknaden men iPad mini är en av de allra populäraste och en sådan go´bit måste man ju såklart ta hand om med ett lämpligt iPad mini skydd. På Fyndiq hittar du ett stort utbud av skydd och tillbehör till din iPad mini – in och fynda dina favoriter nu!

Tips för ett lyckat köp! Ett litet enkelt tips är att fundera på vilken färg man vill ha på sitt fodral som man beställer hem till sin iPad. Vill du ha ett färgglatt som piggar upp, eller ett stilrent som passar till alla kläder du har i garderoben? Eller kanske ett av varje? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ta hand om din iPad! En platta klarar sig inte riktigt på egen hand utan vill gärna ha tillbehör så att den håller sig som ny så länge som möjligt. iPad tillbehör är alltså ett måste för att ens surfplatta ska fortsätta berika ens liv. Det kan vara allt från billiga iPad fodral till skärmskydd - två praktiska och mycket användbara grejer. Dessutom är ett fodral eller skal snyggt och gör teknikprylen lite roligare. Och det är ju aldrig fel! Man får med andra ord en lite snyggare surfplatta som kommer må mycket bättre. Två flugor i en smäll!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.