Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga iPad Air 2 tillbehör!

Fyndiqs favoriter

Skydda din surfplatta med ett gäng tillbehör online! iPad Air 2 är som namnet antyder väldigt lätt och tunn. Denna tunnhet leder till att den lätt slinker ur händerna och i värsta fall ramlar i backen. För att se till att den inte går sönder om den hamnar på marken kan det vara bra att köpa ett skydd till den. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga tillbehör till iPad Air 2, så att surfplattan ska få ligga i säkert förvar. Välj mellan olika skal, fodral och skärmskydd. Välkommen att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att leta runt efter fler fynd. Frakten blir nämligen densamma oavsett hur många produkter du lägger ner i kundkorgen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ge surfplattan lite personlighet! Apple är kända för sin stilrena design på alla prylar de gör. Tycker du att det stilrena utseendet är tråkigt så kan du enkelt piffa upp surfplattan genom att köpa ett snyggt fodral. För dig som tycker om djurmönster finns ett härligt fodral med leopardmönster! Tycker du istället om flaggor kan du köpa ett fodral med USAs flagga som motiv. Oavsett hur du vill att ditt fodral ska se ut så lär du hitta en variant som passar dig i vårt stora sortiment!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.