Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga iPad hållare online!

Fyndiqs favoriter

Håll din iPad på plats! Många är det som älskar sin iPad, och självklart vill man också ha med sig den när man ska iväg. Och det är ju också lite det som är poängen med en surfplatta. Den är lättare att ta med än en dator, men mer avancerad än en mobiltelefon. Och för att man ska kunna ta med sig sin iPad överallt måste man ju kunna placera den var som också, och för det behövs en iPad hållare eller ett iPad ställ, och det är någonting du kan köpa billigt här hos oss på Fyndiq.

Tips för ett lyckat köp! Nackstödshållare för iPad är perfekt om du ska iväg på en långresa och ska ha barn i bilen, då kan de kolla på film på surfplattor under resan och därmed hålla sig lugna. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bilhållare för iPad bra att ha! iPad tillbehör är någonting vi på Fyndiq har mycket av, och du kan hitta exempelvis iPad fodral i mängder av färger och även andra iPad skydd. Just i denna kategori är det däremot fokus på det som håller din surfplatta på plats. Här hittar du exempelvis bilhållare för iPad som gör att du kan köra på utan att din surfplatta rör sig. Och om du ska köpa surfplatta är det här någonting som du inte får glömma när du tänker tillbehör för plattan. Köp din hållare redan idag, du vet aldrig när du behöver den!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.