Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda LG G Pad tillbehör billigt online

13 Fynd

Tillbehör för din surfplatta

Är du ägare av en LG G Pad? Då lyfter vi på hatten och gratulerar, du har nämligen en av de bättre surfplattorna och vi hoppas verkligen att du tar hand om den ordentligt. För att kunna ta hand om sin surfplatta behövs bra tillbehör, vilket vi glatt kan berätta är exakt vad du hittar här hos Fyndiq. Plocka hem allt från billiga skärmskydd till snygga fodral i spännande färger och håll din LG G Pad säker mot repor och sprickor.

Tips för ett lyckat köp

LG mobiler och surfplattor har på senaste tiden blivit mycket populära, och vårt utbud av tillbehör till LG växer hela tiden. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Stort utbud att välja bland

En liten platta med mycket finesser är vad du får om du har en LG G Pad och den är perfekt att plocka upp under tågresan eller när du bara vill ligga och surfa i soffan. Vill du kolla på en film från din surfplatta är det också någonting du kan göra och det gör du bäst med ett standardcase vilket du kan köpa hos oss! Vi har ett stort utbud som du kan välja av, och om du får beslutsångest av alla val ska du bara ta ett djupt andetag och slänga ett öga på priset, det är nämligen så lågt att du utan problem kan plocka hem fler än ett!