Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga surfplattefodral online!

Missa inte fodralet! Om man har köpt sig en fin surfplatta gäller det också att ta hand om den så att den håller sig fin länge, oavsett om det är en Samsung, iPad, Nexus eller någon annan surfplatta som man har skaffat sig. Den bästa surfplattan är ju den som är hel och ren, så se till att ha ett bra fodral till surfplattan din. Här på Fyndiq hittar du ett stort utbud av universal fodral till surfplattor i olika storlekar, och dessutom är de tillbehör till surfplatta du hittar här väldigt billiga. Välkommen in att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Gillar du variation? Köp dig några fodral i olika färger till din surfplatta så kan du variera dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Även billiga surfplattor måste skyddas! Det spelar egentligen inte så stor roll om det är en billig surfplatta eller en dyr du har i din ägo, du vill ju oavsett vilket se till att den håller länge och mår bra, eller hur? Då är det bra att köpa ett fint fodral, gärna ett vikbart som man kan använda som ställ till sin tablet! En skyddsväska i läder gör att du alltid kan ha med dig din surfplatta i väskan eller i handen, utan att behöva oroa dig för att den ska skadas eller bli blöt av regn eller liknande.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.