Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fodral Surfplatta Enfärgade

117 Fynd

Om du letar efter bra tillbehör till din surfplatta har du kommit helt rätt. Vi har ett stort utbud på olika typer av tillbehör till din surfplatta oavsett vilket märke du har. Du kan till exempel hitta fodral surfplatta enfärgade som ger bra skydd till din surfplatta. Välkommen att spana in vårt breda sortiment här nedan.


Köp billiga fodral surfplatta enfärgade online

Hos oss hittar du allt du behöver för att ge din surfplatta extra skydd. Vi har ett brett utbud på fodral för din surfplatta oavsett vilket sorts märke du har eftersom de är universala och passar därmed alla sorters surfplattor. Du kan välja mellan fodral i regnbågens alla färger. Förutom att du har stora valmöjligheter vad gäller färg så har vi också flertalet olika material att välja bland. Våra fodral för surfplatta kommer till exempel i silikon som är lätt att få rent, hållbart plast och stilrent läder. En del är utrustade med ett stöd så du exempelvis kan kolla på film på surfplattan utan att hålla i den själv. Fodralen kommer i flertalet olika storlekar och därför kan du hitta ett fodral som passar din surfplatta perfekt. Du hittar enfärgade fodral för surfplatta till riktigt billiga priser.

Skydda din surfplatta

Med hjälp av ett fodral skapar du bättre förutsättningar för att din surfplatta ska hålla. Ett fodral kan dämpa bra ifall olyckan skulle vara framme och den exempelvis skulle landa på ett hårt golv. Då kan fodralet ge bra skydd och du förlänger därmed din surfplattas livstid något. Den ger också bra skydd mot repor på skärmen om den skulle ligga i en väska och skava mot något annat. Därför ska du se till att köpa hem ett bra fodral till din surfplatta för att minska risken för att den ska gå sönder och få repor.

Gör surfplattan snyggare

Förutom att din surfplatta får ett bättre skydd mot repor och dylikt när du har ett fodral så blir surfplattan snäppet snyggare när den är klädd i ett fodral. Hos oss hittar du massor av fodral som går i en enhetlig färg vilket innebär att du kan hitta en färg du gillar. När din surfplatta har ett fodral du gillar blir det lite roligare att använda den.