Kundservice

Universal Mobilplånbok

1 811 fynd


Filtrera

Hitta billiga plånboksfodral online hos Fyndiq

Den praktiska mobilplånboken har snabbt blivit en favorit hos många då den håller mobiltelefonen säker och fri från repor samtidigt som den samlar alla nödvändigheter som kort, kontanter eller ID-handlingar på en och samma plats. Med andra ord behöver du aldrig mer glömma det viktigaste hemma – så länge du har din smartphone med dig vill säga!

Universala plånboksfodral som passar alla

De skal du hittar här är universala vilket betyder att du enkelt kan hitta ett fodral som passar din telefon, oavsett vilken mobil du har. Istället för att fokusera på specifika modeller kan du låta funktioner och utseende avgöra vilket skal du ska köpa.

Mobilplånboken i olika färger och material

Med smarta kortfack fungerar mobilplånboken som ett komplement till både handväska och plånböcker för tillfällen då du ska springa mindre ärenden, och något av det bästa är att de kommer i så många olika färger och utföranden. Hos oss på Fyndiq kan du fynda bland tusentals varianter, så att hitta ett skal som matchar dina outfits i garderoben är inget problem. Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Plånboksfodral och skärmskydd för bästa säkerhet

För dig som vill skapa den säkraste miljön för din mobil rekommenderar vi att införskaffa ett skärmskydd i antingen smart plast eller glas som du kan hitta genom att använda sökfältet ovan. Skärmskyddet tillsammans med fodralet skapar det allra bästa skyddet för din smartphone.