Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga mobilfodral online!

Viktigt med bra mobiltillbehör! Att ha en mobiltelefon är inget ovanligt, och om du har en fin telefon som du vill behålla länge så måste du sköta om den! För ärligt talat så måste du ta hand om mobilen om du vill att livslängden ska leva upp till dina förväntningar. Och för att det ska bli enkelt så hittar du ett stort och billigt utbud av mobilfodral här hos oss på Fyndiq! Ett fodral till mobilen är nämligen ett riktigt bra mobiltillbehör som kan rädda din fina telefon från både det ena och det andra. Så kika runt bland alla fodral och se vilket eller vilka som faller dig i smaken!

Tips för ett lyckat köp! Det är alltid roligt att variera ditt fodral efter humör och kläder, så klicka gärna hem mer än ett! Det kommer garanterat att komma till användning. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mobilfodral i läder eller roligt mönster? Det finns en hel del olika fodral att välja mellan när det kommer till mobilfodral. Och det är bra, för ett fodral är inte bara ett fodral som skyddar telefonen, utan även en slags accessoar! Därför föredrar vissa läderfodral medan andra vill ha ett snyggt, mönstrat plånboksfodral och så vidare. Smaken är trots allt som baken, så du ska alltid välja det som din magkänsla säger åt dig att välja!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.