Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga slipsar online

59 Fynd

Stort utbud av slipsar online

En slips kan göra skillnaden mellan att få ett oh, till ett wow när man möter någon. Att man även kan använda dessa fantastiska accessoarer både till vardags och till fest visar på hur användbara de är. Och det finns många olika slipsar att välja mellan. Här på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga slipsar — allt från snygga och stilrena svarta slipsar till färgglada slipsar om man verkligen vill göra ett statement. En smal slips är aldrig fel, och ska man ha en slips på begravning vill man gärna köpa en ny som man kan använda vid just det tillfället.

Tips för ett lyckat köp

Låt tillfället välja slipsen. Om du väljer att leva efter det mottot är det bra att samla på dig många slipsar så att du har tillräckligt många att välja bland! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rätt slips för rätt tillfälle?

Det finns många tillfällen då det är viktigt att både knyta slipsen rätt och att välja slips med omsorg. En slips på begravning ska bara smälta in. På en födelsedagsfest med jämt nummer får man däremot rocka loss och lägga tid på rätt färg och få till en bra slipsknut. Hos oss blir fraktkostnaden inte mer även då du samlar på dig fler produkter, så kan du inte välja — ta båda!