Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda fluga & slips på nätet!

Fin med rätt accessoarer! Det finns både ett och två tillfällen i livet då det är dags att suit up , att klä sig lite finare än vad man vanligtvis gör. T-shirten och jeansen lämnas med andra ord hemma, och en kostym eller smoking åker på istället. Såklart med en tillhörande slips eller fluga. Hos oss på Fyndiq har vi samlat snygga slipsar och flugor till billiga priser. Sällan har det varit så smidigt att hitta bra accessoarer online tidigare. Och det bästa som finns är ju att känna sig fin!

Tips för ett lyckat köp! Ofta är det bra att ha mer än en slips eller fluga i garderoben som du kan bära vid olika tillfällen: en slips begravning och en annan lite festligare vid en fest där någon fyller jämt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Knyt slipsen till festen! Traditionellt sett bär man en fluga eller slips till finare tillfällen, då klädkoden är mörk kostym, smoking eller högtidsdräkt. Beroende på vad klädkoden för tillställningen man ska på är, varierar även material, färg, mönster och så vidare. Numer är det ofta rätt fritt och huvudsaken är att man känner sig bekväm i vad man bär — oavsett om det är en vit slips eller en svart slips. Och att man har kunskapen att knyta en slips eller fluga! Det värsta som finns, näst efter en dålig fest, är en dåligt knuten accessoar runt halsen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.