Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga hårklämmor online!

En hårklämma är alltid bra att ha! Vi på Fyndiq vet att en hårklämma alltid är bra att ha, och just därför har vi samlat ett stort sortiment av billiga hårklämmor för dig att välja bland direkt här på nätet hos oss. Välj bland allt ifrån 6-pack små hårklämmor till 50-pack genomskinliga klämmor, och hitta vilken hårklämma som passar dig och ditt hår bäst. Eller varför inte satsa på en klassisk krokodilklämma från Babyliss eller rent av en hårring med svart tofs? Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Problem med att få frisyren att hålla hela dagen? Vi på Fyndiq har lösningen – ordentliga stylingprodukter! Kika igenom vårt breda sortiment och klicka hem vad du behöver! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hårklämmor har många användningsområden! Vem har inte fått håret i ansiktet när man försöker fokusera på en uppgift eller gång på gång försökt få den där hårslingan att stanna bakom örat? Det är vid just dessa tillfällen som en hårklämma gör susen. Man drar bara bort hårslingan som stör och klämmer dit klämman, så är problemet löst. Likaså kan man använda sina hårklämmor för att fixa fram en elegant frisyr eller för att glädja sina barn – här finns nämligen söta hårklämmor till småttingarna också!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.