Kundservice

Fynda håraccessoarer på nätet

96 920 Fynd

Här hittar du håraccessoarer för alla tillfällen, festen, kalaset, bröllopet eller vardagen. Fyndpriser och snabba leveranser!


Filtrera

Mängder av snyggt till håret

Håraccessoarer kan vara allt från en hårnål i håret till en perfekt hästsvan med hjälp av en hårsnodd. Till och med ett glittrigt diadem som påminner om en tiara är en klassisk håraccessoar och ni hittar alla dessa hos Fyndiq. Här har vi samlat alla snygga håraccessoarer på en och samma plats och dessutom till ett lägre pris. Fixa den snygga frisyren enkelt genom att beställa allt du behöver här. Hårsnoddar, hårband och alla snygga accessoarer till håret hittar ni hos oss.

Tips för ett lyckat köp

Håraccessoarer kommer i många olika former och färger, se till att du lagt rätt färg på snodden i kundvagnen innan du checkar ut. Har du en frisyr du funderat på att göra så kan det hjälpa att följa anvisningen innan du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Fixa den snygga frisyren

Ibland vill inte håret vara med och leka, det kallas att ha a bad hair day och de flesta har någon gång haft en sådan dag. Det gäller då att veta vad som funkar bäst, ibland är det bara att dra upp håret i en snygg knut och vips så är frisyren fixad. Men med håraccessoarer går det att göra avancerade frisyrer också och en riktig uppsättning kräver en hel del hårnålar. Hårnålar som man hittar billigt här, ju fler desto bättre.