Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga nyckelfodral online!

Mängder av smarta nyckelfodral här! Nyckelfodral är för vuxna lite av vad nyckelband är för barn. Det är någonting som hjälper dig att ha lite extra koll, för vi vet ju alla hur enkelt det är att förlägga nycklarna. Det är också just därför som vi på Fyndiq samlat mängder av nyckelfodral till ett lågt pris här. Varför inte köpa ett snyggt nyckelfodral i äkta skinn? Eller ett stilrent nyckelfodral i rött? Möjligheterna är många när det kommer till vårt stora utbud av billiga nyckelfodral. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Beslutsångest? Det är ingen fara! Med tanke på det låga priset och att frakten alltid är densamma oavsett hur mycket du beställer kan du plocka på dig flera par. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tjusiga nyckelfodral gör livet både lättare och snyggare Vill du vara säker på att du är stilig? Det är i detaljerna det sitter så varför inte matcha din snygga skinnplånbok med ett tjusigt nyckelfodral? Det kostar nästan ingenting - om du väljer att handla hos oss på Fyndiq vill säga! Dessutom kommer du ha bättre koll på dina nycklar vilket självklart är tacksamt oavsett hur ordningssam man är. Vi har fodral för nyckeln i flera olika färger, från rött till rosa och grönt till blått så du kommer garanterat att hitta vad du söker.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.