Fri frakt på allt idag!

Fri frakt på allt idag!

StartsidaModeAccessoarer
Nyckelringar & Fodral

Fynda billiga Nyckelringar på nätet

3 480 Fynd

Vad är en nyckelring?

En nyckelring är oftast skapad i metall och används för att samla alla dina nycklar på samma plats i en nyckelknippa. Flera nyckelringar är utsmyckade med olika sorters hängen och dekorationer för att göra dem lite finare, men det finns även nyckelringar som bara är själva metallringen att fynda.

Vad är en personlig nyckelring?

En personlig nyckelring är den nyckelringen som du satt din personliga prägel på. Ett vanligt sätt att göra en nyckelring mer personlig är till exempel att gravera den eller styla den med något extra hängsmycke eller en kedja. Det kan även vara en nyckelring som passar din stil redan när du köper den som gör den personlig.

Vilka sorters nyckelringar finns att välja på?

Hos Fyndiq finns massor av snygga nyckelringar att välja bland, och som passar olika tillfällen. En nyckelring i läder är supersnygg på hemmets nycklar och en nyckelring som flyter är utmärkt att sätta på båtnycklarna. Eller varför inte välja en keyfinder, alltså en nyckelring som piper och larmar, till hen som ofta glömmer vart nycklarna lagts? Här finns både nyckelringar med olika motiv och hängen, nyckelfodral, nyckelhittare och en rad olika nyckelband att fynda bland – välj ut den som du gillar bäst!