Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga nyckelringar hos oss

Sluta tappa bort nycklarna med hjälp av nyckelringar som du köpt online på Fyndiq! Ju äldre man blir, desto fler nycklar får man släpa omkring på. Hemmanyckel, bilnyckel, garagenyckel och nyckel till fritidshuset samt många fler därtill — för du glömde väl inte bort att räkna med nyckeln till cykeln, båtnyckeln även jobbnyckeln? Dessa kan enkelt tappas bort om du inte är försiktig. Som tur är har vi på Fyndiq den bästa lösningen: nyckelringar. Här har vi samlat massvis av billiga nyckelringar för dig att välja bland — och aldrig igen kommer du tappa bort en nyckel, för du har ju märkt upp den med rätt nyckelring!

Tips för ett lyckat köp! Vill du verkligen säkerställa att du inte råkar tappa bort din nyckel? Kolla in kategorin Nyckelhittare och köp en sådan också — du kommer inte ångra dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Massvis av snygga och billiga nyckelringar att fynda! Vi har en nyckelring för varje nyckel, vad sägs om en nyckelkedja som du kan sätta fast både plånbok och nyckel i? Eller du kanske hellre vill ha nyckelringar med text på eller sådana som du sätter fast i bagaget? Här har vi nyckelringar för alla tillfällen! Kolla igenom vårt stora utbud och välj precis de ringar som passar ditt nyckelringsbehov! Här finns nyckelringar från märken som både Lego, Looney Tunes, Dolce & Gabbana och Ralph Lauren samt många fler — allt för att du ska få den nyckelring du gillar allra mest!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.