Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga tygmärken online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av mängder av tygmärken! Är du på jakt efter broderade tygmärken? Då har du kommit till det rätta stället. Här på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga tyg accessoarer i motiv av Musse, dödskallar, olika texter och många, många fler spännande motiv. Vi har allt från textilmönster av fjärilar som du syr dit där du vill ha det till tygmärken som du enkelt stryker på över önskad plats med ett strykjärn. Enklare sätt att förnya något finns nog inte.

Tips för ett lyckat köp. Ska tygmärket strykas eller ska det sys på? Var noga med att kolla vad det är för typ av märke du lagt ner i varukorgen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Låt ett tygmärke täcka det du vill gömma! Om du har hittat farfars eller mormors gamla jacka eller annat klädesplagg som passar perfekt, men som har en oattraktiv logga på armen eller benet och du inte vill sprätta bort den och lämna en tråkig tom yta, kan du med enkelhet sy dit ett nytt märke och med det ge nytt liv åt plagget. Ett tygmärke är en spännande och lite undangömd accessoar som kan blåsa liv i alla möjliga plagg och lyfta fram din personlighet. Och att göra sin outfit lite mer personlig utan att sy sina egna kläder är något som de flesta vill.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.