Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billiga tygmärken & broderade tygmärken här

3 811 Fynd

Letar du efter snygga broderade tygmärken som du kan fästa på kläder eller väskor? Då har du kommit helt rätt! Här kan du upptäcka vårt breda sortiment av tygmärken som kommer i många olika färger, motiv och storlekar. Fynda bland tusentals olika varianter och förvandla dina plagg med våra märken!


Fynda billiga tygmärken online

Är du på jakt efter broderade tygmärken att fästa på kläder, jackor eller väskor? Då behöver du inte leta längre för här på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga tygmärken i massvis av olika utföranden. Du hittar både broderade tygmärken med motiv av Musse Pigg, dödskallar, olika texter och många, många fler spännande motiv som antingen sys eller stryks fast. Enklare sätt att förnya något finns nog inte! Varför inte hotta upp barnens skolväskor med individuella tygmärken de själva får välja ut? Då minskar du snabbt och enkelt risken för att fel väska följer med hem från skolan till exempel. Det blir ett roligt hobbyprojekt som barnen kan vara involverade i. Eller varför inte förnya din egen jeansjacka genom att fästa coola broderade tygmärken över jackärmen? Med våra billiga tygmärken kan du enkelt skapa en helt individuell look utan större ansträngning.

Så applicerar du tygmärken

Det finns olika typer av tygmärken där vissa av dem ska sys på medan andra endast kräver att du stryker fast dem med hjälp av ett strykjärn. Båda sätten är enkla att använda sig av och tar inte alls speciellt lång tid, det är bara att du läser bland produktbeskrivningarna hur du bäst fäster dem på dina favoritplagg.

Låt ett tygmärke täcka det du vill gömma

Broderade tygmärken är ett perfekt sätt att dölja envisa fläckar som inte vill gå bort, slitage eller loggor både snabbt och effektivt. Kanske har du hittat farfars eller mormors gamla jacka som passar men som har en oattraktiv logga på armen, istället för att sprätta bort detta kan du istället täcka den med ett snyggt tygmärke i valfritt motiv. När du smyckar dina kläder eller saker med ett tygmärke förvandlas den till en snygg och lite undangömd accessoar som kan blåsa liv i alla möjliga plagg och lyfta fram din personlighet. Och kan du inte sy helt egna saker är alltså ett tygmärke en bra genväg att ta. Hur vill du använda tygmärken? Ta dig en funderare och låt din kreativa sida blomstra, för sen är det bara att fylla varukorgen till bredden med snygga broderade tygmärken och sätta igång med ditt skapande, endast fantasin sätter gränserna för vad du kan göra med dina tygmärken!