Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Solglasögon & Glasögon online!

Märkessolglasögon online! Köp billiga solglasögon och glasögon från Rayban, modell Wayfarer, pilotglasögon och tidlösa klassiker som Clubmaster med svarta bågar och retrokänsla här hos oss. Se klarare under solen med ett par riktigt bra solglasögon, som har både UV-skydd och fodral till samt passa på att köp fler — smidigare än så kan det inte vara och frakten blir ändå densamma här på Fyndiq! Om du är lite glömsk går det bra att köpa ett trendigt senilsnöre till, som finns att välja i massor av färger. Välkommen att shoppa Solglasögon & Glasögon online!

Tips för ett lyckat köp! Se till att du har ett ordentligt fodral till dina glasögon, då lever de mycket längre! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snygg i glasögon! Det är olika hur man trivs i glasögon, men det handlar nog mest om att hitta några som man känner sig snygg i! Många passar i klassiska pilotglasögon men även i tidlösa Wayfarers och runda Lennon solglasögon i olika färger. Solglasögon i retrostuk passar de allra flesta, med sitt stilrena uttryck blir det en accessoar som verkligen blir pricken över i:et när det kommer till en snygg outfit. Med våra priser är det lätt att köpa flera stycken i olika stilar, solglasögon som inte passar vid ett tillfälle kanske passar utmärkt vid ett annat. Hitta billiga glasögon och solglasögon och gör riktiga fynd här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.