Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Shoppa kostymbyxor online här! Man behöver inte alltid lida pin för att vara fin. Det bevisar snygga kostymbyxor som kan lyfta en hel outfit. Och när det kommer till billiga finbyxor så har vi på Fyndiq samlat alla kostymbyxor för damer på denna sida. Här kan du välja och vraka bland allt från stilrent enfärgare finbyxor för damer till byxor med inåtvända ränder, rutiga dambyxor eller varför inte byxor med påsytt skärp. Passa även på att kika in lite då och då för att se om något nytt dykt upp. Detta då vi dagligen får in nya produkter. Allt för att du ska finna det du söker!

Tips för ett lyckat köp! Nya byxor är kul, speciellt när de passar perfekt. Så se därför alltid till att kolla en extra gång så rätt storlek är nedlagd i din varukorg! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kostymbyxor för alla tillfällen! Att bära kostymbyxor är något en kan göra vilken dag i veckan som helst. Detta då mycket handlar om vad man matchar byxorna med: pumps till lördagsfesten, skjorta till tisdagsmiddagen efter löningsdagen och en enklare t-shirt en vanlig arbetsdag för att vara ledigt snygg. Låt fantasin leka fritt och ha byxorna som bas när du sätter ihop dagens outfit. Det kan inte bli annat är otroligt snyggt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.