Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Shoppa mjukisbyxor för damer online här! Ett par sköna mjukisbyxor för damer gör att man kan koppla av och unna sig en lugn minut. Och vilken kvinna vill inte det när livet ofta jäktar på? Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av mjukisbyxor och på just denna sida finner du byxor för damer. Välj mellan allt från en självklar svart mjukisbyxa till en tunn mjukisbyxa som även passar fint till yoga eller annan träning. Är det en mer aktiv byxa du vill åt ska du kolla efter våra joggingbyxor. Och du, om du inte finner det du söker så ta en titt snart igen. Vi får nämligen dagligen in nya produkter!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att lägga ned rätt storlek i korgen samt att mjukare byxor hellre får vara lite för stora än lite för små! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Stämning med favoritmjukisbyxan! Visst, det är inte ett par snygga mjukisbyxor man är ute efter i första hand utan såklart ska de vara sköna! Men ska man få till ett köp som kan komma att bli en favoritmjukisbyxa är det bra att även låta ögat få vara med och bestämma. Så, tänk på materialet, men tänk även på färg och form så kommer du bli nöjd!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.