Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda snygga kjolar online!

Stort utbud av spännande kjolar! Tighta, ballonger, långa eller varför inte en plisserad? Ja, när det kommer till kjolarnas underbara värld så finns det en uppsjö av valmöjligheter. Både när det kommer till färg, form och längd. Här på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av olika modeller som får den mest veliga att finna en passande kjol. Oavsett om du är på jakt efter en plisserad kjol, långkjol eller bara en enkel svart kjol så finns den här. Och när du handlar kjolar online på Fyndiq så kan du räkna med billiga priser och bra leveranser. För det blir roligare att shoppa då.

Tips för ett lyckat köp! Se kjolen som en del av en helhet och fundera ut vad du har för plagg i garderoben som kan behöva en snygg kjol till. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En kjol till många tillfällen! Kanske är kjolen det bästa klädesplagget. Detta då du både kan klä upp dig och klä ned dig med en kjol. En kort kjol passar varma sommardagar och med långa kjolar kan du med ett rött läppstift bli den farligaste kvinnan på jobbet, eller liksom mössan döljer en dålig hårdag så kan du dölja brist på klädfantasi med en snygg kjol, då den funkar till allt. Ja, även på vintern då det finns tjocka strumpbyxor.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.