Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda snygga Klänningar på nätet!

Köp billiga klänningar online! Festklänning, balklänning, studentklänning, bröllopsklänning... Det finns många tillfällen då man vill vara extra fin och plocka fram sin snyggaste kreation. Men egentligen, varför vänta till ett speciellt tillfälle? Hela livet känns faktiskt som en bra tidpunkt att vara fin på. Det är ännu roligare att känna sig lite extra piffig en regnig onsdag, än när det är förväntat. Som tur är har vi massor av snygga klänningar för alla smaker och mer eller mindre fina tillfällen!

Tips för ett lyckat köp! Kolla en extra gång så att du klickar ner rätt storlek i kundkorgen, det vore så tråkigt om det blir fel och du måste skicka tillbaka för att byta till rätt. Det går då liksom några extra dagar innan du kan få bära ditt nya favoritplagg. Det låter inte alls kul! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fördelen med att köpa klänningar på nätet! Det är roligt att köpa kläder på nätet, förväntan det för med sig när en väntar på att paketet ska anlända. Den känslan slår det mesta. Dessutom är det mycket lättare att hitta billiga kläder, och klänningar för den delen, online än i butik. Perfekt för oss som hellre tar två lite billigare, fina klänningar istället för en dyr.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.