Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga shape trosor här

34 Fynd

Fynda billiga shape trosor online här hos oss

Vi på Fyndiq älskar kurvor, men alla av oss är såklart inte välsignade med en fyllig bakdel. Men som tur är går det att fejka på ett diskret och enkelt sätt — utan att du behöver genomgå ett regelrätt rumplyft. Hur då? Genom att använda en diskret shape up trosa såklart. Men de billiga shape trosor som finns att välja på här kan du snabbt och enkelt ge din rumpa ett lyft, utan kirurgisk inblandning! Välj och vraka bland push up trosor, shaping trosor och diskreta trosor med padding som också kallas för butt lifter trosor. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Självklart har vi shaping underkläder även för mage, midja och ben, men dessa hittar du i helt egna kategorier för att du ska få en enklare överblick! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Kurvig rumpa med push up trosa

Vill du ha lite välsvarvad bakdel inspirerat av Kim Kardashian eller Nicki Minaj? Då är det ett gäng shape trosor du ska fylla på underklädesgarderoben med. Här finns silikon trosor, rymplyfttrosor i Brazilian style, butt lifter, bum-bastic pusch up och enklare slimming trosor. Vilken shape trosa är du mest sugen på? Vi har shapewear trosor med eller utan padding, i nude färg, svart eller mönstrat. Hitta dina favoriter, forma om din rumpa och sjung med till Destiny's Childs klassiker Bootylicious eller varför inte skaka höfterna till Nicki Minajs Anacondä Hylla din bakdel med diskret shape up trosa!