Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga underkläder shaping online!

Forma med shaper! Med underkläder kan man forma om och dölja skavanker, här hittar du de plagg som gör jobbet! På Fyndiq har vi nämligen samlat plagg med shaping effekt i stort utbud, för dig att välja och vraka bland! Här finner du body shaper, push-up trosa, slimmande linne, gördel för mage och midja samt en och annan body — i olika former och färger! Det är lättare och bekvämare än du tror att shoppa online, prova redan idag och fynda billiga shaping underkläder, här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Har du en figurnära klänning? Då kan ett kroppsformande plagg som en shaper under klänningen, vara det som gör outfiten helt komplett! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Gör som Hollywood-kändisarna! Det är inte bara träning och kost som ger en drömkropp, shapewear drar även sitt strå till stacken. Med push-up trosa får rumpan sig ett lyft och en form, med en trainer gördel stramas midjan upp och med slim lift får du helt enkelt bättre hållning. Shaping ger dig fördelar som du inte trodde var möjliga, vare sig det är med figurbälte, formande leggins, trosgördel eller kanske en vadderad trosa för ett extra put. Ta genvägen till snyggare mage, midja och höfter — med formande underkläder!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.