Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga dam boxers online!

Fyndiqs favoriter

Bekväma boxer shorts som trosor! Ett av de mest bekväma underkläderna som finns är boxertrosor, så passa på att köpa billiga boxers online här hos oss på Fyndiq redan i dag! Med kända kvalitetsmärken som Björn Borg, Salming, Frank Dandy och Calida är du både bekväm och komfortabel i dina trosor – både när du tränar, jobbar och dansar loss. Boxershorts är dessutom smickrande för kroppens kurvor och former, samtidigt som de finns i många snygga färger och varianter – det är helt enkelt svårt att motstå att shoppa en eller två! Sportigt, bekvämt och chict är ledorden. Välkommen att shoppa loss bland våra dam boxers online!

Tips för ett lyckat köp! Svårt att bestämma dig för vita eller svarta boxers? Köp ett 4-pack trosor i blandade färger! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snygga och sköna. Med boxers och trosshorts är det inga troskanter som sitter obekvämt eller skär in, det är i stället trosor som sitter där de ska och dessutom är de smickrande för figuren. En riktig win-win alltså! Med Stay In Place utan sömmar blir det extra bekvämt och passar för både ett och annat sportpass! Sedan behöver inte boxers vara sportiga, inte alls, hos oss finns varianter av boxer i spets, blommönster och boxer i mjukt laserskuren elastan som är perfekta att ha under tajta plagg eftersom att de inte syns! Fynda trosor och boxers billigt online här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.